Δωρεές

Κάντε μια δωρεά, δώστε ελπίδα στα παιδιά


Η Τειρεσίας Α.Ε. στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, επέλεξε να αναπτύξει την πλατφόρμα κοινωνικής προσφοράς μέσω της υπηρεσίας ΤΣΕΚ. Η πλατφόρμα «Δωρεές» θα λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των επιχειρήσεων μελών και των κοινωφελών ιδρυμάτων/οργανισμών που στηρίζουν τα παιδιά μας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η στήριξη των ιδρυμάτων που ενισχύουν το ηθικό των παιδιών, προάγουν την αποδοχή της διαφορετικότητας, διευρύνουν τον πνευματικό και επαγγελματικό τους ορίζοντα και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Η Τειρεσίας επιβραβεύει την κάθε δωρεά που πραγματοποιεί μια εταιρεία μέσω του ΤΣΕΚ (προϋποθέτει LOG IN στο ΤΣΕΚ), πιστώνοντας το 20% του προσφερόμενου ποσού (Δωρεά) για χρήση υπηρεσιών του ΤΣΕΚ από την επιχείρηση-μέλος.

Πως λειτουργεί:
 1. Κάντε LOG IN στο ΤΣΕΚ χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας κωδικό (user name & password)
 2. Επιλέξτε από το MENU το «ΔΩΡΕΕΣ» και «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ»
  • Επιλέξτε φιλανθρωπικό ίδρυμα/οργανισμό
  • Επιλέξτε ποσό δωρεάς
  • Πατήστε υποβολή
 3. Από το Internet Banking της τράπεζας που συνεργάζεστε
  • Επιλέξετε «ΠΛΗΡΩΜΗ/ΕΣ»
  • Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε PAYBYBANK
  • Χρησιμοποιήστε τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής Pay by Bank που εκδόθηκε στο ΤΣΕΚ
  • Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής το 20% του ποσού της δωρεάς πιστώνεται αυτόματα στο υπόλοιπο λογαριασμού σας για χρήση υπηρεσιών του ΤΣΕΚ.

Για την άμεση και αυτοματοποιημένη ενημέρωση όλων των μερών, για την ολοκλήρωση της δωρεάς (Επιχείρηση, Φιλανθρωπικό ίδρυμα/οργανισμός, Τειρεσίας), η εταιρεία μας συνεργάζεται με την WorldBridge που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 και την υπηρεσία τους PaybyBank.

«Το Paybybank είναι ένας τρόπος να πληρώσετε σε πραγματικό χρόνο για τις online αγορές σας απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.»
Επικοινωνήστε Μαζί Μας

210 36.76.700
εργάσιμες ημέρες 8:30 - 17:00