Πολιτικές Προστασίας & Δικαιώματα

Ορισμοί

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του. Τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες μεμονωμένα, αλλά όταν διαβάζονται από κάποιον διακομιστή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης διαδικτύου μπορούν να δώσουν πληροφορίες, για να παράσχουν μια πιο φιλική στον επισκέπτη υπηρεσία.

Ποια cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο https://tsek.teiresias.gr και τι πληροφορίες συλλέγονται

Για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ιστότοπου χρησιμοποιείται το απολύτως απαραίτητο λειτουργικό (προσωρινό) cookie (session cookie), που χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση των χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες. Το cookie αυτό διαγράφεται όταν ολοκληρωθεί η συνεδρία και δεν διατηρεί στοιχεία του χρήστη, είτε σε απλή, είτε σε κωδικοποιημένη μορφή.

Η αποδοχή της χρήσης του παραπάνω cookie αποθηκεύεται τοπικά στο browser του χρήστη, επίσης υπό την μορφή cookie, για ένα μήνα και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς. Μετά το χρονικό διάστημα αυτό το cookie διαγράφεται και το σχετικό μήνυμα εμφανίζεται πάλι μαζί με την Πολιτική Cookies του ΤΣΕΚ.

Τα παραπάνω cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Πώς να ελέγξετε τα cookies

Εάν δε θέλετε να αποδεχτείτε το cookie με το οποίο καταγράφουμε την ενημέρωσή σας σχετικά με την Πολιτική Cookies του ΤΣΕΚ, μπορείτε να αποχωρήσετε από τον ιστότοπο ή να ορίσετε να ειδοποιείστε όταν λαμβάνετε ένα cookie (δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφασίσετε εάν θα το αποδεχτείτε) ή να πραγματοποιήσετε αποκλεισμό όλων ή συγκεκριμένων ιστοσελίδων από τα cookies.

Για τα cookies του ΤΣΕΚ δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την τυχόν επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα διορθώσετε και να τα συμπληρώσετε ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, να περιορίσετε την επεξεργασία τους ή να άρετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., μπορείτε να μας στείλετε σχετικό Aίτημα είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Κοινού, είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cust_support@teiresias.gr είτε στον ιστότοπο της Εταιρείας www.teiresias.gr είτε μέσω του ιστότοπου https://tsek.teiresias.gr με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/ εναντίωσης» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η εταιρεία έχει δικαίωμα να αρνηθεί την ικανοποίηση δικαιώματός σας εάν η τυχόν επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της ή την εκπλήρωση υποχρεώσεών της

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση cookies

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και http://www.allaboutcookies.org/

Αλλαγές στην Πολιτική cookies

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 25/05/2018. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από την Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών Α.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ» (εφεξής εταιρεία) με έδρα στην οδό Αλαμάνας 2, 15125 Μαρούσι, τηλέφωνο 2103676700, e-mail cust_support@tiresias.gr όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) tsek.teiresias.gr, υπό την προϋπόθεση ότι είστε φυσικό πρόσωπο. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο ιστότοπος tsek.teiresias.gr αποτελεί δικτυακό τόπο της υπηρεσίας ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων) της εταιρείας και ανήκει σε αυτή.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον άνω δικτυακό τόπο, την εγγραφή σας ως χρήστης στις υπηρεσίες μας (δημιουργία λογαριασμού χρήστη) και την αγορά πακέτου χρήσης αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ' ευθύνη της εταιρείας.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων (ιδιωτών και επαγγελματιών), όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον δικτυακό μας τόπο δε συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies.

Β) Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στην υπηρεσία ΤΣΕΚ δημιουργείται μία καρτέλα υποψήφιου πελάτη (λογαριασμός χρήστη) που σας ζητάει να εισάγετε και αποθηκεύει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Επωνυμία και Διακριτικό Τίτλο,
  • Δραστηριότητα & μορφή επιχείρησης,
  • ΑΦΜ, & Δ.Ο.Υ,
  • πλήρη διεύθυνση έδρας, αποστολής τιμολογίου και αποστολής αλληλογραφίας (Διεύθυνση, Αριθμός, Πόλη, Τ.Κ.,τηλέφωνο εταιρείας και λογιστηρίου καιFax),
  • στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης και του διαχειριστή (WebOfficer) της υπηρεσίας ΤΣΕΚ όταν είναι διαφορετικός από τον εκπρόσωπο. (Όνομα, Επώνυμο, ΑΔΤ, τηλέφωνο εργασίας και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο,κωδικός πρόσβασης και δυνητικά θέση στην εργασία).

Γ) Συλλέγουμε δεδομένα των προηγούμενων αγορών σας.

Δ) Επίσης, αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (newsletters) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην «λίστα αποστολής newsletter & Email Campaign».

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ΤΣΕΚ και ιδίως για:

Α)την κατάρτιση και λειτουργία της μεταξύ μας σύμβασης (ενδεικτικά τη διαχείριση της πώλησης των υπηρεσιών μας, π.χ. την επικοινωνία και ενημέρωση σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα υπηρεσιών και τις προσβάσεις και αναζητήσεις σας, τη διαχείριση των οφειλών σας προς την εταιρεία, την ανάλωση του πακέτου χρήσης που έχετε αγοράσει, την ανανέωση ή τυχόν ακύρωση της αγοράς)

Β) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία π.χ. έκδοσης τιμολογίου,

Γ) την έρευνα ικανοποίησης των πελατών, προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και την περιοδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

Η επεξεργασία των στοιχείων αιτούντος, επικοινωνίας, χρέωσης, αποστολής, συναλλαγών είτε γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης, είτε στηρίζεται στη συναίνεση του ίδιου του χρήστη.

Δεδομένα σας, όπως το Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ. και τα στοιχεία τιμολογίων συλλέγονται και τηρούνται στο πλαίσιο συμμόρφωσης μας με έννομη υποχρέωση που επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter & Email Campaigns), την προώθηση προϊόντων, την έρευνα ικανοποίησης και την χρήσηCookies(ΠολιτικήCookies) το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας, όπως διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες δημοσιών σχέσεων, εταιρείες αυτοματοποιημένης διανομής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κλπ. Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα Δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

§να τηρούν εχεμύθεια,

§να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,

§να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,

§να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

Στέλνουμε τα Δεδομένα σας στο εξωτερικό;

Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ελλάδος. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνο εντός Ελλάδας.

Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

Διαγράφουμε τα Δεδομένα που έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό χρήστη και χρησιμοποιούνται για τη κατάρτιση και λειτουργία της μεταξύ μας σύμβασης καθώς και την αποστολή κάθε είδους ενημερωτικού και προωθητικού υλικού σε πέντε (5) χρόνια από την τελευταία ημερομηνία αγοράς υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα συγκατάθεσης για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και παύουμε να σας προωθούμε τέτοιο υλικό, μόλις δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter ή και Email Campaigns) επιλέγοντας το σχετικό σύνδεσμο που εμφανίζεται σε κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία προώθησης υπηρεσιών που σας αποστέλλεται. Στην περίπτωση αυτή τα στοιχεία σας διατηρούνται σε λίστα αποκλεισμού με σκοπό να μην σας αποσταλεί νέο ανεπιθύμητο υλικό για όσο χρόνο έχετε ανακαλέσει τη σχετική συγκατάθεσή σας.

Τα Δεδομένα που συλλέγουν ταCookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό;

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό (newsletter) μόνο με την συγκατάθεσή σας, για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία ΤΣΕΚ της Εταιρείας και η συγκατάθεσή σας για αποστολή δεν έχει ανακληθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL- Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στην ιστοσελίδα και τον φυλλομετρητή (browser) σας.

Η υπηρεσία ΤΣΕΚ έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Συνοπτικά, τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζονται στη λειτουργία της υπηρεσίας ΤΣΕΚ, συνοψίζονται παρακάτω:

1.Χρήση Δικτυακών Υποδομών Ασφαλείας

Το σύστημα ΤΣΕΚ προστατεύεται από τις πλέον σύγχρονες υποδομές δικτυακής ασφάλειας που αποσκοπούν στον εντοπισμό και αποφυγή κακόβουλων επιθέσεων καθώς και στον πλήρη έλεγχο των εισερχόμενων και εξερχόμενων δεδομένων.

2.Κρυπτογραφημένη Μεταφορά Δεδομένων

Για τη μεταφορά των δεδομένων από τα συστήματα της Τειρεσίας ΑΕ προς τον χρήστη, χρησιμοποιούνται κατάλληλα πρωτόκολλα ώστε τα δεδομένα και γενικά το σύνολο της επικοινωνίας να παραμένει κρυπτογραφημένο έως και την παραλαβή τους από τον χρήστη. Έτσι η

υπηρεσία προσφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης (ένδειξη https://tsek.teiresias.gr στον Browser).

3.Τήρηση του Αρχείου των Δεδομένων από την Τειρεσίας ΑΕ

Το αρχείο δεδομένων διαχειρίζεται αποκλειστικά από την Τειρεσίας ΑΕ σε πλήρως ανεξάρτητες βάσεις δεδομένων από την υπηρεσία ΤΣΕΚ. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο αυτών συστημάτων γίνεται αποκλειστικά στο εσωτερικό δίκτυο της Τειρεσίας ΑΕ με ειδικά πρωτόκολλα,

χωρίς να παρεμβαίνει καμία εξωτερική επικοινωνιακή γραμμή ή οποιουσδήποτε τρίτος πάροχος.

4.Ελεγχόμενη Πρόσβαση

Η πρόσβαση στην υπηρεσία χορηγείται μόνο μετά από τον έλεγχο και επικύρωση των απαιτούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων της Τειρεσίας ΑΕ. Η πρόσβαση των χρηστών διενεργείται μόνο με χρήση Username & Password (κωδικός). Η Τειρεσίας ΑΕ δε θα σας ρωτήσει ποτέ για

τον κωδικό σας (password). Μόνο εσείς γνωρίζετε τους κωδικούς που έχετε δώσει και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας και μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας.

5.Πολιτικές Ασφαλείας

Η Τειρεσίας ΑΕ τηρεί αυστηρότατες διαδικασίες και πολιτικές ασφαλείας, οι οποίες εντάσσονται στο πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, σύμφωνα με το οποίο έχει πιστοποιηθεί η εταιρία και η τήρησή του ελέγχεται διαρκώς τόσο εσωτερικά, όσο και από

τακτικές εξωτερικές επιθεωρήσεις.

6.Ασφαλείς Πληρωμές

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται αυτοματοποιημένα και διαφανώς, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με έμβασμα με χρήση της υπηρεσίας DIAS Credit Transfer (DCT). H Τειρεσίας ΑΕ δεν τηρεί καθόλου και με κανέναν τρόπο αρχείο με τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών,

οι οποίες χρησιμοποιούνται για αγορά πακέτων.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;
Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής(δικαίωμα στη λήθη).

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας στείλετε σχετικό Αίτημα είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Κοινού, είτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cust_support@teiresias.gr) είτε στον ιστότοπο της Εταιρείας www.tiresias.gr είτε μέσω του ιστότοπου tsek.teiresias.gr με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/ εναντίωσης» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η εταιρεία έχει δικαίωμα να αρνηθεί την ικανοποίηση δικαιώματός σας εάν η τυχόν επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της ή την εκπλήρωση υποχρεώσεών της.

Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των Αιτημάτων σας;
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2103676700 (Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών).
Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται μόνον χρήση «cookies» στην ιστοσελίδα μας tsek.teiresias.gr, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο στο tsek.teiresias.gr προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Εταιρεία είναι Yπεύθυνος Eπεξεργασίας των Δεδομένων που επεξεργάζεται. Η διεύθυνσή μας είναι ΑΛΑΜΑΝΑΣ 1, 15125, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103676700, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): tiresias@tiresias.gr.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της Εταιρεία στο τηλέφωνο 2103676700 ή στην Δ/νση ΑΛΑΜΑΝΑΣ 1, 15125, ΜΑΡΟΥΣΙ ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) DPO@tiresias.gr.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η εταιρία με την επωνυμία «Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών ΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ» (στο εξής Εταιρία), που έχει την έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, οδός Αλαμάνας 2, ΤΚ 151 25, τηλ. 210 63.82.200 επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των συνεργατών - προμηθευτών - πελατών της.

Η παρούσα πολιτική καθορίζει τις αρχές που εφαρμόζονται από την Εταιρία κατά την επεξεργασία των δεδομένων αυτών (κατηγορίες, νομική βάση, σκοπός, μέτρα προστασίας, δικαιώματα κλπ) και έχει σαν στόχο να ενημερώσει τα υποκείμενα για την επεξεργασία. Βρίσκεται αναρτημένη στα sites της Εταιρίας μας (http://www.tiresias.gr/terms.html & https://tsek.teiresias.gr/el/pages/protectionpolicy) και κατά καιρούς μπορεί να μεταβάλλεται/επικαιροποιείται. Θα ενημερώνεστε για όλες τις σημαντικές αλλαγές, ενώ κάθε φορά στα sites θα αναρτάται η έκδοση που ισχύει.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε και σας αφορούν, είναι εμπιστευτικές, χρησιμοποιούνται μόνο για τον νόμιμο σκοπό που τηρούνται και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας.

Ποιες κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε

Επεξεργαζόμαστε τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (συνολικά ή μέρος αυτών, κατά περίπτωση ανάλογα με το είδος της συνεργασίας/σύμβασης) των συνεργατών-προμηθευτών-πελατών μας:

  • προκειμένου για ατομικές επιχειρήσεις/επιτηδευματίες : Βασικά στοιχεία αναγνώρισης(ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο,διεύθυνση, τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΔΤ), διακριτικό τίτλο/τύπο επιχείρησης, διεύθυνση έδρας, τραπεζικοί λογαριασμοί,
  • βασικά στοιχεία αναγνώρισης νομίμων εκπροσώπων, αντικλήτων, υπευθύνων έργου κλπ (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις),
  • φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα,
  • οικονομικά στοιχεία (π.χ. πληρωμές, τιμολόγια κλπ).

Σκοπός για τον οποίον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με σκοπό την κατάρτιση, εκτέλεση, λειτουργία και λύση της μεταξύ μας συμβάσεως και εν γένει την διαχείριση της μεταξύ μας σχέσης (συμβάσεις, τιμολόγια, πληρωμές κλπ), αλλά και για την συμμόρφωση της Εταιρίας μας με τις υποχρεώσεις της έναντι του νόμου (Κώδικας φορολογίας Εισοδήματος κλπ), καθώς και για τη νομική θεμελίωση αξιώσεών της ή αντίκρουση αξιώσεων κατά αυτής ενώπιον Δικαστηρίων, Αρχών κλπ.

Νομικές Βάσεις της επεξεργασίας

Οι νομικές βάσεις της επεξεργασίας είναι κατά περίπτωση : (α) Το έννομο συμφέρον που επιδιώκουμε (λειτουργία της εταιρίας μας) (β) Η συμμόρφωσή μας με υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νόμο, (γ) Η εκτέλεση (κατάρτιση, λειτουργία, λύση) της μεταξύ μας σύμβασης), (δ) η συγκατάθεσή σας.

Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η Εταιρία δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους αποδέκτες, αλλά τα επεξεργάζονται εξουσιοδοτημένα μόνον στελέχη της με καθεστώς απόλυτης εχεμύθειας. Κατ’ εξαίρεση, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν:

(α) Σε δημόσιες αρχές για τους σκοπούς της συμμόρφωσης της Εταιρίας με έννομες υποχρεώσεις της,

(β) Σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες προς την Εταιρία, όπως εταιρίες παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, δικηγόρους/δικηγορικές εταιρίες (σε περίπτωση εξώδικων ή δικαστικών ενεργειών αναφορικά με νομικές αξιώσεις της Εταιρίας ή κατά αυτής). Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό στης Εταιρίας μας, δεσμεύονται με εγγυήσεις απόλυτης συμμόρφωσης προς την εφαρμοστέα νομοθεσία (Ευρωπαϊκή και Εθνική) για τα προσωπικά δεδομένα, και

(γ) Ενώπιον των δικαστηρίων για την άσκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Εταιρίας.

Αρχές επεξεργασίας και προστασία

Η Εταιρία μας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά :

  • επεξεργάζεται μόνον τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία της είναι απαραίτητα για τους ως άνω σκοπούς και μόνον για τους σκοπούς αυτούς,
  • λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων (διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας) από τον σχεδιασμό και εξ’ ορισμού,
  • διαθέτει και εφαρμόζει διαδικασίες και συστήματα για το απόρρητο της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως και για την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας (πχ χρήση εργαλείων για access controls και data loss prevention),
  • έχει προβεί σε ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων (πολιτών και εργαζομένων), σύμφωνα με τον Κανονισμό (EE) 2016/679 (GDPR),
  • τηρεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των προσωπικών δεδομένων,
  • λαμβάνει μέριμνα για την άσκηση και ικανοποίηση των δικαιωμάτων των υποκειμένων,
  • έχει προβεί στην κατάρτιση των εγγράφων, πολιτικών και διαδικασιών που αποδεικνύουν την συμμόρφωσή της σύμφωνα με την αρχή της λογοδοσίας (privacy policy, cookies policy, καταγραφή του είδους, των κατηγοριών και των ροών των προσωπικών δεδομένων, σύνταξη αρχείων επεξεργασίας, εκτίμηση αντικτύπου κλπ) όπως αυτά αναφέρονται στον, GDPR,
  • έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων και έχει συστήσει ομάδα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων,
  • προβαίνει σε εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων,
  • τροποποιεί τις συμβάσεις συνεργασίας της με εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 28 του GDPR με σκοπό της απόλυτη συμμόρφωση και των τελευταίων.

Για πόσο διάστημα τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για το εκάστοτε απαιτούμενο από την νομοθεσία χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Εφορία, ο ΕΦΚΑ, κλπ έχουν δικαίωμα να ελέγξουν την Εταιρία μας.

Εφόσον δεν προβλέπεται συντομότερο χρονικό διάστημα από τον νόμο τα ως άνω δεδομένα τηρούνται για είκοσι (20) έτη, ήτοι ισόχρονα με τη γενική παραγραφή.

Σε περίπτωση που υφίσταται σχετική εκκρεμής δίκη, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για πέντε (5) έτη από την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

Η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα καταστρέφονται μετά την πάροδο ενός (1) έτους από τη λήψη τους.

Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι πλέον αναγκαία, τα δεδομένα σας θα καταστρέφονται με ασφαλή και αποδεδειγμένο τρόπο.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πως ασκούνται

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) Να γνωρίζετε ποια προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, την προέλευσή τους, τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών, καθώς και το χρόνο τήρησής τους (δικαίωμα πρόσβασης).

β) Να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή (δικαίωμα διόρθωσης). Θα πρέπει να προσκομίζετε κάθε απαραίτητο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ή ανάγκη διόρθωσης ή συμπλήρωσης.

γ) Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας (δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας).

δ) Να αρνηθείτε ή/και να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε (δικαίωμα εναντίωσης).

ε) Να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε σε οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας της επιλογής σας (δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων).

στ) Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία που τηρούμε (δικαίωμα στη λήθη).

Σε σχέση με την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, σημειώνονται τα ακόλουθα:

  • Η Εταιρία έχει σε κάθε περίπτωση δικαίωμα να αρνηθεί την ικανοποίηση του αιτήματός σας για περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή την εναντίωσή σας στην επεξεργασία, εάν η επεξεργασία ή η τήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της ή την εκπλήρωση υποχρεώσεών της.
  • Η άσκηση του δικαιώματος στη φορητότητα, δεν συνεπάγεται τη διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας, η οποία τελεί υπό τους όρους της αμέσως προηγούμενης παραγράφου και των προϋποθέσεων του Κανονισμού.
  • Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων ενεργεί για το μέλλον και δεν αφορά σε ήδη εκτελεσθείσα επεξεργασία δεδομένων.

ζ) Να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή).

Για την άσκηση των παραπάνω των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στη διεύθυνση της Εταιρίας (Αλαμάνας 2 & Πρεμετής Μαρούσι 151 25), ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) apanopoul@tiresias.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 63 82 252, σε κάθε δε περίπτωση μπορείτε να απευθύνεστε και στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας στη διεύθυνση dpo@tiresias.gr.

Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσει στο αίτημά/στα αιτήματά σας εντός τριάντα (30) ημερών, από την υποβολή του σχετικού αιτήματος ή αιτημάτων. Η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για εξήντα (60) επιπλέον ημέρες εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρίας λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, μετά από σχετική εμπρόθεσμη ενημέρωσή σας.

Ενημέρωση Επεξεργασίας, Πρόσβαση, Εναντίωση, Περιορισμός Επεξεργασίας, Φορητότητα και Καταγγελία στην Αρχή
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πρόσβαση στα δεδομένα του αρχείου ΤΣΕΚ μπορεί να ξεκινήσει μόνο μετά την ειδική, ατομική, πλήρη προηγούμενη και έγγραφη διπλή (από τη μεριά της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και της επιχείρησης) ενημέρωση του υποκειμένου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Το υποκείμενο των δεδομένων δύναται να ασκήσει εγγράφως (και με ηλεκτρονικά μέσα) τα δικαιώματα που προβλέπονται στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του Κανονισμού (άρθρα 12 έως 23) (δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, εναντίωσης και καταγγελίας στην Αρχή), καθώς και το δικαίωμα μη μετάδοσης των δεδομένων του σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής με αρ. 186/2014 και τον Κανονισμό Λειτουργίας του αρχείου της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, τόσο απευθυνόμενο άμεσα στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, όσο και μέσω της αντισυμβαλλόμενης επιχείρησης, που ενεργεί εν προκειμένω ως εκτελών την επεξεργασία για λογαριασμό της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ για την ενημέρωση του υποκειμένου.

Για τη διευκόλυνση των συναλλασσομένων η συμβαλλόμενη επιχείρηση οφείλει να διαθέτει σε αυτούς κατάλληλα Έντυπα.

Όταν το υποκείμενο των δεδομένων ασκήσει οποιοδήποτε δικαίωμά του, μέσω της αντισυμβαλλόμενης επιχείρησης, η αντισυμβαλλόμενη επιχείρηση υποχρεούται να αποστείλει άμεσα και το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας ηλεκτρονικά (μέσω email ή fax) το σχετικό έγγραφο στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ για την εξέταση του. Σε επιβεβαίωση της λήψης του αιτήματος αυτού, η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποστέλλει στην αντισυμβαλλόμενη επιχείρηση σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Η άσκηση του δικαιώματος μη μετάδοσης ή περιορισμού της επεξεργασίας από το υποκείμενο συνεπάγεται απόλυτη απαγόρευση μετάδοσης προς όλους τους αποδέκτες του αρχείου ΤΣΕΚ ή προσωρινή μη μετάδοση συγκεκριμένου/ων δεδομένου/ων αντίστοιχα. Μετά την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος στους αποδέκτες του αρχείου ΤΣΕΚ θα εμφανίζεται η ένδειξη «Δεν επιθυμεί τη μετάδοση των δεδομένων που τον αφορούν» ή «Έχει ασκήσει το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας αναφορικά με το δεδομένο» αντίστοιχα, οι οποίες εκτιμώνται ελεύθερα με τις όποιες τυχόν επιπτώσεις.

Κατ΄εξαίρεση δεδομένα εταιριών από ΦΕΚ και ΓΕΜΗ θα εξακολουθούν να μεταδίδονται.

Σε περίπτωση που το δικαίωμα μη μετάδοσης ασκηθεί στην αντισυμβαλλόμενη επιχείρηση ή ασκηθεί κατά αυτής το δικαίωμα εναντίωσης, η επιχείρηση υποχρεούται να απέχει από οποιαδήποτε πρόσβαση στο αρχείο ΤΣΕΚ και να διαβιβάσει ηλεκτρονικά το σχετικό αίτημα, κατά τα ανωτέρω, στην ΤΕΙΡΕΙΣΑΣ.

Άρση του αιτήματος μη μετάδοσης ή περιορισμού της επεξεργασίας πραγματοποιείται ελεύθερα και υποβάλλεται οποτεδήποτε μόνον προς τη ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, συνεπώς η αντισυμβαλλόμενη επιχείρηση υποχρεούται να μην αποδέχεται τέτοιου περιεχομένου αιτήματα και να κατευθύνει τους με αυτήν συναλλασσομένους στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας